Двамата влизат в шоуто за издръжливост, за да покажат на света,

...
Двамата влизат в шоуто за издръжливост, за да покажат на света,
Коментари Харесай

Бургазлийката Теодора Мудева влиза с гаджето си Румен Радев в Игри на волята

Двамата влизат в шоуто за устойчивост, с цел да покажат на света, че когато са дружно са непобедими

Бургазлийката , която е носителка на купата " Мис България 2018 ", влиза с гаджето си Румен Радев в " Игри на волята ". Двамата ще бъдат част от шоуто за устойчивост, с цел да покажат на света, че когато са дружно са непобедими.

" Според стандартите на модата нямам съвършените ограничения, само че имам сексапил и самонадеяност. Никога не съм криввала от правия път и благодаря на родителите си за възпитанието. Не ме блазнят скъпи коли, в никакъв случай не съм желала някой мъж да пристигна и да ми каже: " Ти нямаше да бъдеш това, в случай че не бях аз ". Не ме блазнят скъпите коли или движимости. Мога да ходя и пешком, даже и на колело. Много съм прочувствена и считам, че това е моята мощ ", сподели във визитката си 22-годишната бургазлийка. 

Тя е възпитаничка на Английската гимназия в Бургас. В момента учи „ Право “ в СУ „ Св. Климент Охридски “.

Теодора и 26-годишният Румен Радев ще изкарат времето в " Игри на волята " като меден месец, защото в никакъв случай до момента не са живели дружно. 

" След като получих травма изпаднах в невъзможност и меланхолия, тогава се появи тя. Това, че влизаме дружно ще ни направи по-силни. Аз ще я вардя и покровителствам, а тя ще е обича, това ще ни направи непобедими. Не се майтапя. Аз ще печеля " Игри на волята ", изрично Румен. 

Той е международен първенец на редица шампионати по джуджо, има над 300 медала. Към момента е преподавател по физическо образование и спорт. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР